Весела Тенева е новата Мис Родопи - кралицата на киселото мляко.

...
Весела Тенева е новата Мис Родопи - кралицата на киселото мляко.
Коментари Харесай

Наградиха новата Кралица на киселото мляко Весела Тенева с пътуване до Китай

Весела Тенева е новата " Мис Родопи - кралицата на киселото мляко ". Тя завоюва купата, за която се бориха 14 красиви девойки от цяла България.

Заедно с нейните подгласнички - Васи Якова, Симона Петрова и Ерика Михайлова, получават като награди пътешестване до Китай и присъединяване в реклами на киселото мляко с марка „ Момчиловци ”, което се създава в Шанхай.

" Момиче на публиката " стана Антония Торкова. 

Фестивалът на киселото мляко стартира на 1 септември и ще продължи до на следващия ден - 3 септември, в българското родопско село Момчиловци. 

В продължение на три дни посетители от Китай, представители на разнообразни китайски компании, както и такива от България, имат опцията освен да опитат, само че и да станат очевидци на тънкостите на приготвянето на едни от най-обичаните български артикули – киселото мляко.

Част от програмата са и показно по какъв начин ръчно се избива масло от млякото, както и съревнование по надпиване с „ бърканица ”, приготвена от чисто кисело мляко. А майстори-кулинари демонстрират многообразие от ястия и десерти, приготвени от българския артикул. 

" С разнородни български и китайски шатри и щандове, хиляди посетители ще се насладят и ще опитат незабравимия и неповторим усет на българското кисело мляко. Китайски посетители и представители на разнообразни компании ще вземат участие в Шестия фестивал на киселото мляко ", споделя кметът на Момчиловци Сийка Суркова. 

Сред разнообразната стратегия на фестивала бе и опцията посетителите му да прегледат и Музея на илюзионното изкуство, в който Ненчо Илиев събира и показва реквизитите на най-големите ни фокусници Мистер Сенко, Орфи, Лепас, Факира Мити, Ник Дим Кос, Астор и доста други.
Източник: dnesplus.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР